This blog is for myself, what I feel, what I enjoy and a lot more.. Hopes you're enjoying urself by viewing this blog and become my follower..^^...mu-ha-ha
RSS

Saturday, June 11, 2011

Ta`arruf..

Bismillahirrahmanirrahim,,Assalamualaikum,,
kumulakan menulis blog yg kedua ini dgn nama Allah,,blog kali ini mungkin akan lebih aku khususkan perihal diriku sendiri,tentang isi hatiku, kehidupanku,,tapi, bukanlah macam diari,,(tapi kalo dah terlebih cam diari, sori la),,

erm,,about me..(?),,i'm just nobody,,orang biase je,,ade kelebihan dan jgak ade kelemahan,, sentiasa ingin berusaha menjadi seorang yang lebih baik(walaupun xberjaya),, sedang menepuh hidup remaja yang penuh dengan cabaran, ujian dari Ilahi,, seorang yang agak sensitif(kadang2),, suke sekolah sebab dapat belajar banyak perkara selain dapat Ilmu,,dapat jugak belajar tentang kehidupan macam persahabatan, suka, duka, dan banyak lagi,

hrmm,,setakat ni je dulu post buat kali ni,,wassalam,,



-UHIBBULLAH-

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

z a z a said...

saye pon sukeeeeeee sekolah! saye pon x tau knp adik saye x suke sekolah :/

Sumaiyah binti Ibrahim said...

eheheh,,,bdak lg kot...biase lah...

Jun Yoshino said...

nice pic syuu chan <3

Sumaiyah binti Ibrahim said...

pic? where..? haha

Post a Comment