Ta`arruf..

Bismillahirrahmanirrahim,,Assalamualaikum,,
kumulakan menulis blog yg kedua ini dgn nama Allah,,blog kali ini mungkin akan lebih aku khususkan perihal diriku sendiri,tentang isi hatiku, kehidupanku,,tapi, bukanlah macam diari,,(tapi kalo dah terlebih cam diari, sori la),,

erm,,about me..(?),,i'm just nobody,,orang biase je,,ade kelebihan dan jgak ade kelemahan,, sentiasa ingin berusaha menjadi seorang yang lebih baik(walaupun xberjaya),, sedang menepuh hidup remaja yang penuh dengan cabaran, ujian dari Ilahi,, seorang yang agak sensitif(kadang2),, suke sekolah sebab dapat belajar banyak perkara selain dapat Ilmu,,dapat jugak belajar tentang kehidupan macam persahabatan, suka, duka, dan banyak lagi,

hrmm,,setakat ni je dulu post buat kali ni,,wassalam,,



-UHIBBULLAH-

Comments

Post a Comment

Popular Posts